Workshops en training

 Ieder mens heeft zo zijn voorkeur nieuwe dingen te leren of ingesleten patronen aan te passen. Wat het best blijkt te werken is om zo veel mogelijk zintuigen in dit veranderingsproces aan te spreken:  luisteren, zien, proeven, voelen en ervaren. In onze workshops en trainingen leggen we daar onze focus op.

Door dingen zelf in kleine stapjes anders te gaan doen en te ervaren nemen uw medewerkers het gewenste gedrag mee naar huis én naar uw onderneming.

Een aantal mogelijkheden welke wij op dit vlak kunnen bieden zijn;

  • Workshops gericht op Gezonde Leefstijl met als doel om de deelnemers bewust te maken van het feit dat het actief werken aan een gezonde leefstijl niet alleen goed voor de eigen gezondheid is maar ook veel energie kunnen genereren waardoor men zich beter gaat voelen en waardoor men ook op het werk doorgaans beter kunnen functioneren.
  • Workshops gericht op Voeding en met name het belang van gezonde voeding in het dagelijkse patroon.
  • Workshops gericht op het omgaan met stress. Hoe kunnen de deelnemers beter omgaan met de dagelijkse beslommeringen en de vele ´vraagstukken´ die in hun hoofd blijven rondtollen.

De workshops en trainingen hebben doorgaans ook positieve effecten op een aantal deelnemers. Het zijn toch weer even de eye-openers die iedereen van tijd tot tijd nodig heeft.